ZorgDidact

Onderwijs


Contactgegevens

Petra van Bussel - Kusters
Ommelseweg 55 
5721 WT  Asten
  
0493 383990
zorgdidact@gmail.com

Even voorstellen

Zorgdidact is door Petra van Bussel-Kusters vanuit haar achtergrond als doktersassistent, aangevuld met een management en didactische opleiding, opgericht. Haar missie is om maatwerk en kwaliteit te leveren voor een ieder die graag een zorggerelateerde workshop, cursus of scholing wil volgen. Wij beschikken over een goed uitgerust praktijklokaal en Skillslab met diverse oefenpoppen.


Ondernemers | Nieuws

NIEUWS NIEUWS!!

ZorgDidact - 14-10-2015
Zorgdidact houdt open dag  
Lees meer

Gratis EHBO of EHBK cursus

ZorgDidact - 28-01-2014
Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken in en rondom het huis. Wilt u weten wat u moet doen bij een brandwond, snijwond of een onwel wording? Leer eerste hulp te verlenen! Uw zorgverzekeraar vergoed...
Lees meer

Activiteiten

Bedrijfshulpverlening

Weet u wat u moet doen als uw klant of collega onwel wordt? Ieder bedrijf groot of klein is wettelijk verplicht om één of meerdere bedrijfshulpverleners aan te stellen.
Lees meer op onze website

Beroepenoriëntatie voor jongeren

Interactieve lessen waarbij jongeren kennis kunnen maken met het beroep van doktersassistent, verpleegkundige en verzorgende.
Lees meer op onze website

Eerste hulp bij kinderen

Wat zou het toch fijn zijn als u bij een ongelukje in en om het huis precies weet wat u moet doen! De cursus EHBK, bedoelt voor iedereen die zich begeeft in een kinderrijke omgevin
Lees meer op onze website

EHBO

Een EHBO cursus voor iedereen! U leert reanimeren en het bedienen van een AED. Ook leert u basisvaardigheden om adequaat EHBO te kunnen verlenen.
Lees meer op onze website

Praktijklokalen

In ons praktijklokaal kunt u gebruik maken van oefenfantomen en de benodigde materialen en middelen om verpleeg- technische vaardigheden te oefenen of te laten beoordelen.
Lees meer op onze website

Reanimatietrainingen

Wij verzorgen reanimatietrainingen met bedienen AED. Indien u zich met minimaal zes deelnemers aanmeld kan er in overleg een datum naar keuze vastgelegd worden.
Lees meer op onze website

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding kan zowel in groepsverband als individueel gegeven worden. De begeleiding wordt gegeven door een ervaren vakdocent, in ons eigen praktijklokaal aan de Ommelseweg
Lees meer op onze website

Vaardigheidstrainingen

Wij hopen dat u een keus kunt maken uit ons aanbod. Indien gewenst maken we een scholing op maat als ons open aanbod onvoldoende aansluit bij uw scholingswensen.
Lees meer op onze website


Informatie

Openingstijden

maandag 08:30 - 22:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 22:00
donderdag 19:00 - 22:00
vrijdag 08:30 - 17:00

Bereikbaarheid

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch of via de email contact opnemen met Petra van Bussel - Kusters. 0493 383990 / 06 12746036 info@zorgdidact.org

Route

Klik op de afbeelding om je route te plannen